13 19 Mart Haftalık Burç yorumları

Koç veya Yükselen Koç Burcu

Çalışan Koç’lar bu hafta iş hayatlarıyla ilgili yeni bir şeyler yapmak için uğraşabilirler. Gelirlerini artırmak bu aralar en büyük gayeleri. Sağlık ve spor tarzı işlere ilgili konulara para harcayabilirsiniz. 

Merkür’ün burcunuza geçmesiyle birlikte konuşma, iletişim ihtiyacınız artmış olacak. Hafta genelinde ancak hafta sonuna yaklaştığımız günlerde daha da pozitif düşünmelisiniz. Özellikle iş hayatı olan, uzak yerlerle iş yapan ve eğitim hayatı olanlar üzerinde baskı hissedebilir. İç dünyanızla bağlantı kurmaya çalışın.

Hafta sonuna doğru etkinleşecek olan Merkür Venüs kavuşumu eski konuları gündeminize taşıyabilir.

Boğa veya Yükselen Boğa Burcu

Bu hafta sizin için biraz hızlı geçebilir. Dış görünüşünüzle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Şayet çocuk sahibi bir Boğaysanız onun meseleleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. 

Özellikle haftanın ikinci yarısında arkadaşlarınızla gerilmemeye dikkat edin.

Özellikle hafta sonu etkinleşecek olan Merkür Venüs kavuşumu olayları ve fikirlerinizi paylaşmaktan yana olmayacağınızı gösteriyor olabilir. 

Bu hafta kendinize yeni bir hobi edinmek için uygun görünüyor.

İkizler veya Yükselen İkizler Burcu

Ev ve aile meselelerinin gündemde olacağı bir hafta. Ev değişikliği ya da evle ilgili bazı değişiklikler aklınızı kurcalayabilir. Şayet aile bireyleriyle anlaşmazlıklar yaşıyorsanız konuşmalısınız. İçinize atmakta bir çözüm getirmeyebilir. 

Bu hafta Merkür arkadaş çevrenizi temsil eden alanda ilerlemeye başlıyor. Sosyal ortamlarda daha fazla bulunmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Ancak özellikle hafta sonuna doğru gerilmeyin. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. 

Çalışan İkizler iş yerinde bazı engellerle karşılaşabilir, ikilem yaşayabilirler. Destek almanız gerekiyorsa destek alın. Problemleri iyi değerlendirin. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu

Bu hafta yeni ortamlara girmek ya da girdiğiniz ortamlarda kendinizi kabul ettirmek için uğraşabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla olan ilişkileriniz daha önem kazanabilir. Ancak biraz daha özenli olmanız gerekebilir. 

Şayet çalışan bir yengeç burcuysanız kazancınızı artırmak için yeni yollara başvurmak isteyebilirsiniz. 

Bu hafta bazı olaylara anlam vermek düşündüğünüz kadar kolay olmayabilir. Sorgulamak anlamak istediğiniz konular olabilir. 

Hafta sonu etkinleşecek olan Merkür Venüs kavuşumu evlilik, iş, okul veya gündelik yaşantınızda eski konuların ya da bazı eski yaşanmış şeyleri yeniden gündeminize getirebilir. 

Aslan veya Yükselen Aslan Burcu

Maddi konuların hayatınızda daha etkili olacağı bir hafta. Gelirinizi artırmak için çalışmanız gerektiği gerçeğini size hatırlatıyor. Kendinize değer katmak, fark edilmek istiyorsanız biraz mücadele etmelisiniz. Enerjinizi yüksek tutmaya çalışın.

Bu hafta keyfi harcamalara para ayırmak isteyebilirsiniz. Bütçenizi iyi yapın. 

Hafta sonu etkinleşecek olan Merkür Venüs kavuşumu eğitim, ticaret, hukuki konular, seyahatler, internetle ilgili konular, seyahatler ve uzak yerlerle yapılan işler sizi daha fazla meşgul edebilir.
Hafta sonu estetik, güzellik, sanat gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ancak çok radikal değişiklikler yapmanızı önermem.

Başak veya Yükselen Başak Burcu

Bu hafta yeni girişimler yapmak hayatınıza yeni şeyler katma isteğiniz daha fazla olabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Güvenlik, kendinizi güvenceye almaya ihtiyacınız daha fazla olabilir. 

Hafta ortasında maddi anlamda gelişmeler söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerde fazladan fedakârlık yapmanız gerekebilir. 

Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber ay sonuna kadar olan dönemde kredi borç almayı düşünebilirsiniz. Ya da elinize geçen bir parayla borcunuzu kapamayı düşünebilirsiniz. 

Aileniz ve ilişkiniz arasında kalma durumu olursa katı bir tutum yerine esnek davranmaya çalışın. 

Terazi veya Yükselen Terazi Burcu

Bu hafta bütçenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Yardım, destek almak isteyebilirsiniz. Kendinizi dinlemeye, hayatınızda ters giden şeyleri anlamaya biraz zaman ayırmalısınız.

Bu hafta ufak, tefek sıyrık kesik ve ev kazalarına karşı daha dikkatli olmanız gerekebilir.

Merkür Koç burcu geçişiyle birlikte evlilik, ilişkiler konusu özellikle ay sonuna kadar olan dönemde daha da önem kazanıyor. İlişkinizde en önemli konu iletişim. İstek ve ihtiyaçlarınızı paylaşmanız gerekiyor. 

Özellikle hafta sonuna doğru evlilik haberi ya da eski tanıdıklarınızdan haberler almanız olası.

Akrep Veya Yükselen Akrep Burcu

Bu hafta ilişkiler daha önem kazanacak. Yeni ortamlara girmek size iyi gelebilir. Ancak gerginliklerden mümkün olduğunca uzak kalmalısınız.

Merkür koç burcu geçişiyle iletişiminizin artma durumu söz konusu olabilir. Ay sonuna kadar olan bu dönemde günlük işlerinizde artış olabilir. Sağlık, beslenme konuları daha önemli olabilir. Özellikle haftanın ikinci yarısından sonra paranızı nereye harcadığınıza dikkat edin. Ancak bu hesap kitap olayını fazla abartmayın. 

Birlikteliği ya da çocuğu olan Akreplerin bu hafta anlayışlı olması gerekebilir. 

Yay veya Yükselen Yay Burcu

Bu hafta yeni başlangıçlar yeni planlar yapma imkânı bulabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları iyi değerlendirin. Çalışan Yay’lar oldukça yoğun bir tempo içerisinde olabilirler. Sağlığınıza fazladan özen göstermeli özellikle boyun boğaz bölgenize ve ev kazalarına karşı daha uyanık olmalılar. 

Ev, aile hayatınızla ilgili özellikle abi, baba gibi aile büyükleriyle iletişiminizde daha dikkatli olmalısınız. Ev değişikliği, taşınma, evlilik gibi konular yeniden aklınızı kurcalamaya başlayabilir. 

Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili eski konular gündeme gelebilir. 

Oğlak veya Yükselen Oğlak Burcu

Bu hafta kendinizi ifade etmek için kalbinizden geçenleri anlatmak için daha fazla efor sarf edebilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili daha aktif, yenilikçi heyecanlı hissedebilirsiniz. Özellikle okuldan veya uzak yerlerden biriyle bir gönül ilişkisi söz konusu olabilir. Fazla ince eleyip sık dokumak isteyebilirsiniz.

Merkür’ün haritanızda aile hayatınızı temsil eden alana geçişiyle beraber aile için iletişiminiz daha aktif olabilir ve ev ile ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Aile içerisinde birbirinizin ihtiyaç ve isteklerine kulak vermeniz daha önemli olabilir. 

Hafta sonu geçmişte kalmış bazı konular yeniden açılabilir. 

Kova veya Yükselen Kova Burcu

Bu hafta evle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Taşınma, dekorasyon, usta gibi konulara para ayırmanız gerekebilir. Kredi ya da borç almayı düşünebilirsiniz. Çevreden destek isteyebilirsiniz. 

Maddi anlamda kırılgan bir dönemden geçiyorsanız bu hafta gelirinizi nasıl artırabileceğiniz konusuna eğilmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizle iletişiminiz yüksek. İnternet, mail gibi yazışmalar konusunda aktif olacaksınız.

Maddi konularda arkadaş çevrenizle tartışmamaya dikkat edin

Hafta sonu eski arkadaşlarınızla görüşme durumu söz konusu olabilir.

Balık veya Yükselen Balık Burcu 

Bu hafta ortak işler, projeler ile ilgilenmek ve bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak üzerinde bol ve detaylı bir şekilde düşünmek isteyeceksiniz. 

Hafta boyunca acele karar almayın ancak boşlamayın da. Enerjinizi yüksek tutun. Kararlı olun.

Merkür’ün Koç burcuna geçmesi maddi anlamda hareketi temsil ediyor. Ortak işlerden kazanç elde edebilirsiniz. 

Bu hafta sorumluluklar yüzünden zaman zaman karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. Ancak sizi yıldırmamalı.

Hafta sonu maddi anlamda eski konular yeniden gündeme gelebilir.
13 19 Mart Haftalık Burç yorumları 13 19 Mart Haftalık Burç yorumları Reviewed by sedaefe on Mart 12, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.