Başak Burcu Aşk

Başak Burcu Aşk
BAŞAK BURCU KADINI / BAŞAK BURCU ERKEĞİ

Eğer bir başak burcuyla beraberseniz her şeyde olduğu gibi ilişkinizde de mantık arayacağını unutmamalısınız. Onlar için yapılan her şey bir mantık temeline oturmak zorundadır. Bu yüzden yapılan her şey alınan her karar için muhakkak onun aklına yatacak bir açıklamanız olmasına ihtiyaç duyacaksınız. Sizin ona anlattıklarınızı kendi mantık süzgecinden geçirecek ve belki de en ince detaylarına kadar öğrenmek isteyecektir. 

Kurallar ve düzen başak burçları için önemlidir. Yapılan işlerde olduğu gibi ilişkisinde de düzen ve plan oldukça önemli olacaktır. Gideceğiniz tatilin ya da yemek yiyeceğiniz restoranın her detayına sahip olmak isteyecektir. Hazırlıklı olmaktan hoşlandığı için çok önceden tüm plan, programı yapmış olabilir. Zaman konusunda da hassastır. Bu yüzden randevularınıza zamanında yetişmelisiniz. 

Her şeyin kusursuz olmasını ister ve bunu çekinmeden dile getirir. Ancak bunu biraz abartıp zaman zaman eleştiri boyutuna getirebilir. Bu da ilişki içerisinde sizi yorabilir. 

Çok duygusal olduğunu söyleyemeyiz. İlişkide romantizm ya da flörtten hoşlanıyorsanız Başak burcu bu konuda sizi zorlayabilir. Ancak ilişki içerisinde vericidir. Sizin için bir şeyler yapmak, sizi mutlu etmek adına daha fazla fedakârlık yapan taraf olabilir. Evet bunu allayıp pullayamaz belki ama davranışları bu şekilde olur. 

Başak burçları çok açık sözlü insanlar oldukları için doğal olarak karşı tarafın da dürüst ve açık sözlü olmasını isteyecektir.
Başak Burcu Aşk Başak Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.