Ay Aslan Burcunda

Ay Aslan burcunda olduğu günlerde öz güvenimiz yüksek, risk almaya daha yatkın, zorlukları normalde olduğundan daha fazla göze alabilen ve kendimizi ön plana çıkarmaya daha istekli ve hevesli olabiliriz.

Duygularımız daha dramatik bir hale gelir. Sanki bir tiyatro sahnesindeymiş gibi bir ruh haline bürünebiliriz. Yani dış dünyaya biraz abartılı yansıtabiliriz. Neşeli ve eğlenceli hissederiz. Küçük şeylerle mutlu olmaktansa daha büyük ve görkemli şeylere yönelebiliriz. Ay’ın Aslan burcunda olduğu günlerde daha cömert davranırız.

Öz güven duygumuzun yüksek olduğu bugünlerde kendimizi biraz abartabilir, gereğinden fazla ben önemseyebilir ve ben merkezli davranabiliriz.Benim istediğim olmalı düşüncesiyle hareket edebiliriz.

Eğlence

Sahne sanatları daha çok ilgimizi çeker. Bugünler sinema, tiyatro, konser ve her tür eğlence içeren aktiviteler için çok uygundur.

Güzellik

Ay Aslan burcunda saç kesimi, boyama ve bakım gibi işlemler için uygundur. Saçlara şekil vermek daha kolay olur.

Aşk

Flört, aşk ilişkileri için uygun günlerdir. Ama Aslan burcu oldukça sahiplenici bir burç olduğu için biraz kıskanç hissedebiliriz.

Sağlık

Ay Aslan burcun günlerinde dolaşım sistemimizi yoracak egzersizler yerine güçlendirip destekleyecek olanlara yönelmeliyiz. Aynı şekilde sırt ağrılarına karşı daha dikkatli olmalıyız.
Ay Aslan Burcunda Ay Aslan Burcunda Reviewed by sedaefe on Mart 10, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.