Yükselen Burç Nedir?

Yükselen Burç Nedir
Yükselen Burç Nedir?

Yükselen ve Güneş burçları birbirinden tamamen farklıdır. Güneş, burçlar kuşağında hangi burcun önünden geçiyorsa o bizim burcumuz yani Güneş burcumuz olur. Doğduğumuz an ufukta yükselmekte olan burç ise bizim yükselen burcumuzdur. 

Bu sebeple burcumuzu bilmek için doğum günümüz yeterli olurken, yükselen burcu hesaplayabilmek için doğduğumuz şehir ve kesin doğum saati bilgilerine de ihtiyacımız vardır. 

Yükselen burç ne işe yarar?

Astrolojik olarak bir anın haritası çıkartıldığında doğu ufkunda yükselmekte olan burç temel alınır ve harita bunun üzerine kurulur. Bizlerin de doğduğu an çıkartılan haritada yükselmekte olan burç bizim yükselen burcumuz olarak kabul edilir. Bu burcun yöneticisi haritadaki en önemli elemandır. Ve kişinin kendisini temsil eder.

Yükselen burcun Güneş burcundan yani burcumuzdan farkı ise Güneş bizim özümüzü, temel kişilik özelliklerimizi temsil ederken, yükselen burç ise hayatı nasıl algıladığımızı, insanların bizi nasıl gördüğünü, olaylar karşısında nasıl harekete geçtiğimizi, dış görünüşümüzü ve sağlığımız ile ilgili konuları gösterir. 




Yükselen Burç Nedir? Yükselen Burç Nedir? Reviewed by sedaefe on Mart 08, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.