7 Ağustos Ay Tutulması Nerelerden Gözlemlenecek?


7 Ağustos Ay Tutulması

7 Ağustos günü gerçekleşecek olan Ay tutulması Türkiye'den de gözlemlenecek. Solar and date sitesinin bilgisine göre 7 Ağustos ay tutulması İstanbul'da şu saatler aralığında izlenebilecek.

7 Ağu 2017 Pzt, 18:50
7 Ağu 2017 Pzt, 21:20
7 Ağu 2017 Pzt, 23:50

Ay tutulması bulutsuz yerlerde çıplak gözle görülebilecek. Şehir ışıklarından uzak açık bir gökyüzünün olduğu yerlerden izlemek için şansınızı deneyebilirsiniz.

Elbetteki burclarx bir burç sitesi olduğu için ay tutulmasını astrolojik olarak değerlendireceğiz. Şayet burcunuza göre ay tutulmasının etkisini merak ediyorsanız buyrun burçlara göre tutulmanın etkileri.


Koç burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü kova burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması sizi en çok geleceğe dair planlarınızla ilgili etkileyeceği benziyor. Bazı şeyleri elde etmek için fedakârlık etmeniz veya planladığınızdan daha farklı kararlar almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz. Özellikle yükselen Koçlar kadınlardan destek görebilirler. Çocuk sahibi olan koçlar çocuklarınızla ilgili bir süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Hep aynı şeylerin hayatınızda tekrar ettiğini düşünerek yenilik yapmanız gerekebilir.

Boğa burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü kova burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması sizi en çok Kariyer anlamında etkileyeceğe benziyor. Ancak bu tutulma kendi içerisinde bir takım belirsizlikleri de beraberinde getiriyor Bu sebeple Bazı şeylerin aslında tam da istediğiniz gibi sonuçlanmaması sizi üzmesin. Özellikle iş yerindeki yoğunluk kaynaklı bazı iptaller ertelemeler ya da gecikmeler söz konusu olabilir. Ay sonuna doğru gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte yeni adımlar atmak daha kolay olabilir. Bu dönemde bazı değer yargılarınızı değiştirecek bazı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili bazı gelişmeler de olabilir.

İkizler burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma eğitim hayatı olan İkizler burçları için oldukça önemli görünüyor. Şayet resmi makamlarla işleriniz varsa bunlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Ancak tutulmanın genel etkisi biraz belirsizlik olayları net görememe gibi konuları işaret ediyor Bu sebeple Tam da istediğiniz gibi sonuçlanmadığına şahit olabilirsiniz. bu dönemde ani seyahat planları ani değişiklikler söz konusu olabilir ya da ani kararlar alabilirsiniz. Ancak sonradan hayal kırıklığına uğramamak için olayları iyi değerlendirmek gerekir. Çocuklarla ilgili konularda bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız sizi biraz zorlayabilir.

Yengeç burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü kova burcunda gerçekleşecek tutulma sizin finansal konularla ilgili alanınızda gerçekleşecek. Borç Kredi alacak gibi konular gündeme gelebilir. Ancak planlarımızı yaparken biraz daha gerçekçi ayakları daha sağlam yere basan bir şekilde düşünmek bizim için daha iyi olacaktır. Şayet kendi imkânlarımızla bir şeyler yapabilecek durumdaysanız kendi imkânlarınızı tercih etmeniz daha doğru olabilir. Bu dönemde evlilikle ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Ev değişikliği taşınma tadilat gibi konular da gelişmeler elde edebilirsiniz. Bu tutulma bize çok acele ve düşünmeden karar vermememiz konusunda bizi uyarıyor.

Aslan burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulması sizin için oldukça önemli görünüyor. Hayatınız için oldukça önemli kararlar alacağınız yeni başlangıçlara ışık tutacak bir dönemin adeta müjdecisi gibi görünüyor. Kendi başınıza karar almak ayaklarınızın üzerinde sağlam durabilmeyi öğrenmek uzun vadede size daha fazla kazandıracaktır. Ancak bu tutulma içerisinde biraz belirsizlikler barındırdığı için sizin için neyin doğru neyin yanlış olduğunun kararını vermek biraz güç olabilir. İşler tam olarak beklediğiniz gibi olmayabilir. Ay sonunda gerçekleşecek olan güneş tutulması yeni adımlar için belki de daha uygun olabilir.

Başak burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin çalışma hayatınızı ve günlük rutin yaptığımız işleri ilgilendiren alanda gerçekleşiyor. Çalışan başaklar için hareketli bir dönem olacağa benziyor. Iş yerinizde ilgili bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Bir süredir beklediğiniz bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Bu dönem fazladan fedakârlık yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yine bu dönemde farkında olmadığınız bazı olaylar ortaya çıkabilir. Bazı duyumlar almak sizi şaşırtabilir ya da hayal kırıklığına uğratabilir. Bu dönem ruh haliniz biraz dalgalı olabilir. Daralmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza daha özen göstermek isteyebileceğiniz bir dönem.

Terazi burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu Tutulma Sizi en çok Aşk hayatınızla ilgili konularda etkileyeceği benziyor. Bu dönemde özellikle arkadaş çevrenizden birisinin size olan ilgisini öğrenebilirsiniz. Çocuğu olan özellikle yükselen terazi burçları onlar ve onların konularıyla fazladan ilgilenmek durumunda kalabilirler kendinizi şanssız hissedebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Ancak rahat olun bu dönemin yavaş sona doğru geliyorsunuz. Ev ve aile ile ilgili konularda taşınma tadilat gibi bir takım değişiklikler söz konusu olabilir. Bu dönemde Yeni ortamlara girebilirsiniz geliriniz de artış durumu ya da çalışanlar için terfi ya iş değişikliği durumu söz konusu olabilir.

Akrep burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizi en çok ev aile evlilik taşınma alım satım kiralama şehir değişikliği gibi konularda etkileyeceği benziyor. Yalnız bu dönemde sizin için karar almak yeni bir şeylere adım atmak konusu biraz daha zor olabilir. Hayat sizi daha aktif daha göz önünde olmaya zorlarken Siz daha sakin bir hayat sürmenin yollarını arayabilirsiniz. Tutulmanın etkisinden kaynaklanan belirsizlikler Dolayısıyla karar alma sürecinizi biraz zor olabilir ancak planlarınızı yapıp kararlarını verirken gelecek de size fayda sağlayacak olan kararlara yönelin. Yakın çevrenizle iletişim konusunda zaman zaman zorlanabilir kendinizi ifade edemediğinizi ya da sizi anlamadıklarını düşünebilirsiniz.

Yay burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü Kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizi en çok yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ile ilgili falan da etkiliyor olacak. Zaman zaman kafa Karışıklıkları ya da duyduğunuz haberler karşısında Hayal kırıklıkları ya da alınganlık hissedebilirsiniz. Yine bu dönem yazışmalar mail trafiği telefon raporlamalar oldukça yoğun olabilir. Çalışan yaylar için İşle ilgili yoğun bir gündem söz konusu olabilir. Uzun zamandır kendinizi daralmış hissettiğinizden dolayı tatile planları yapabilirsiniz. Finansal anlamda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Gelirinizi artırmak isteyebilirsiniz.

Oğlak burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü kova burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması sizi en çok Finansal anlamda etkileyeceği benziyor. Bu dönemde harcamaları iyi bir şekilde dengelemeniz gerekebilir. Bu dönemde kredi ya da borç almak isteyebilirsiniz. Kredili ya da borç alırken veya bir şeyler satın almaya karar verirken biraz daha dikkatli olmalı bütçenizi aşmayan kararlar vermeye dikkat etmelisiniz. Ortak işler yapan özellikle yükselen Oğlak burçları için emeklerinin beklentilerinin karşılığını alacakları bir dönem olabilir ancak tutulmanın etkisiyle bazı şeylerde belirsizlikler yaşanabilir ya da işler tam olarak istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Ay sonunda gerçekleşecek güneş tutulması ile birlikte daha güzel ve istediğiniz gibi gelişmeler ve elde etme imkânına sahip olabilirsiniz.

Kova burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşecek. Elbette ki sizin için oldukça önemli bir tutulma. Bazı şeyleri değiştirmek isteyebilir ve bunun için uğraşabilirsiniz. Özellikle evlilik ya da ilişkilerle alakalı olarak biraz zorlayıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Bu tutulma içerisinde biraz belirsizlik biraz kararsız etkiler barındırıyor acele etmemeli biraz daha sabrederek sakin kafayla düşünmeli ayakları yere basan kararlar vermelisiniz. Görünüşünüz ile ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ay tutulmaları içerisinde biraz zorlu etkiler barındırırlar. İşiniz iş ortağınız ya da arkadaşınızla fazla ters düşmemeye çalışın. Siz her ne kadar bazı şeyleri yalnız yapmak istiyor olsanız da birlikte yapmak daha kolay olabilir iyi düşünün acele etmeyin.

Balık burcu 7-13 Ağustos Haftalık Burç Yorumları
Pazartesi günü kova burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma tutulması en çok çalışma hayatınızla ilgili alanlarda etkileyecek. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir. Başkalarının mutluluğu için biraz fedakârlık yapmanız gerekebilir. Bu dönem hayatınıza yeni bir yön vermek için uğraşmanız gerektiğini hatırlatıyor. Özellikle yükselen balık burçları için belirsizliklerin arttığı işlerinde o kadar da kolay ilerleme elde edebilecekleri bir dönem gibi görünmüyor açıkçası. Sağlığınıza özen göstermek spor diyet gibi konulara eğilmek için uygun bir döne. Psikolojik anlamda huzursuz ve biraz karamsar hissetmeniz mümkün kendinize vakit ayırmak iç sesinizi dinlemek bu dönemi kolay atlatmanıza yardımcı olabilir.
7 Ağustos Ay Tutulması Nerelerden Gözlemlenecek? 7 Ağustos Ay Tutulması Nerelerden Gözlemlenecek? Reviewed by sedaefe on Ağustos 07, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.