Aslan Burcu Aşk

Aslan Burcu Aşk
ASLAN BURCU KADINI / ASLAN BURCU ERKEĞİ

Aslan burçları oldukça sosyaldirler. Onlar çevrelerinin dikkatini kolaylıkla çekerler. Tüm organizasyonların parlayan yıldızı olduğu gibi etrafı her zaman kalabalık olacaktır. O kalabalıktan kendinizi sıyırıp gönlünü çaldıysanız uzun sureli bir birlikteliğe merhaba diyebilirsiniz. Sizi güldürecek, eğlendirecek kısacası keyiflendirecektir. 

Aslan burcuna kendini önemli hissettirmelisiniz. Onlar için bu çok önemlidir. Ancak onlar da zaman zaman bunu abartıp sizin üzerinizde üstünlük ya da otorite sağlamak isteyebilir. Gelişmiş bir özgüven duyguları vardır. 

Dürüsttür. Cömerttir. Size ve ilişkinize karşı sahiplenicidir. Oldukça kararlıdır. İlişkinizde söz sahibi olmak ister. Genellikle onun istediği yere gidilsin, onun tercih ettiği şeyler yapılsın ister. Şayet siz buna itiraz ederseniz pek memnun olmaz. Şayet siz de kendi kararlarının uygulanmasından hoşlanan bir yapıdaysanız bir aslan burcuyla beraber olmak pek size göre olmayabilir. Sözünün geçmesinden hoşlanan Aslan kadını size fazla özgürlükçü, erkeği ise fazla maço gelebilir.

Gösterişli, görkemli şeyleri sever. Saçları, kıyafetleri her zaman düzgün olmalıdır. Karşı tarafında öyle olmasını ister. Kendisine oldukça özen gösterir. Gerek giyim kuşam gerekse sağlığı onun için oldukça önemlidir. 

Flört etmekten hoşlanır. Onun bu yönüne hitap etmeniz gerekir. Eğlenceye oldukça düşkün olduğu için onunlayken oldukça güzel vakit geçireceksiniz.
Aslan Burcu Aşk Aslan Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.