Yengeç Burcu Aşk

Yengeç Burcu Aşk
YENGEÇ BURCU KADINI /YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Bu kadar hassas bir burç için duygular elbette ki çok önemlidir. Onlar sevgi ve şefkat ararlar. Geçici, duygu barındırmayan ilişkiler onlar için uygun değildir. Onlar güven duyabilecekleri bir ilişki arayışındadır. Tabi kendi kabuklarını kırmak ve sizin kollarınıza kendini bırakmak biraz zaman alabilir. Ona karşı sabırlı ve nazik olmalısınız. Ve pek tabi romantizm ararlar.

Size karşı son derece hassas, duyarlı ve anlayışlı davranır. Sizi dinler, söylediklerinizi önemser. Aynı zamanda sizinle iyi bir dostta olacaktır. 

Ancak bu kadar duyarı ve duyguları ön planda tutan birisi için elbette kırılganlık kaçınılmaz olacaktır. Onun bu hassas doğasına karşı anlayışlı davranmalısınız. Siz de onu dinlemeli ve anlamaya çalışmalı daha toleranslı davranmalısınız. Çünkü bir kere kırıldığında kendisini tıpkı bir yengeç gibi sert kabuğunun altına kapatır ve siz ne yaparsanız yapın şayet o istemezse asla o kabuğu aşamazsınız. Hem onu hem de ilişkinize çok büyük yaralar açabilirsiniz. 

Tartışma ortamları zaten asla bir yengeç burcuna göre değildir. Tartışmadan kaçarlar. Huzursuz ortamları sevmez rahat edemezler. 

Yengeç burçları sahip olduğu şeyleri sahiplenirler. Sonuna kadar sahip çıkarlar. Samimi, içtendirler. Temas kurmaktan hoşlanırlar. Sarılmayı, dokunmayı severler. 

Rahat edecekleri ortamları en çok evlerini severler. Evde vakit geçirmek bir şeyler yiyip içmek onlar için büyük mutluluk kaynağıdır. İnsanları çevresine toplayıp onlarla dertleşmeyi sever. Bu yüzden sıklıkla eve misafir davet edebilir.
Yengeç Burcu Aşk Yengeç Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.