Balık Burcu Aşk

Balık Burcu Aşk
BALIK BURCU KADINI / BALIK BURCU ERKEĞİ

Balık burcu Zodyak’ın en hassas burcudur demek yanlış olmaz. Bir balık burcuyla birlikteyseniz onun hassas yapısına uygun davranmayı öğrenmelisiniz. Sizin önemsemediğiniz ya da belki ne var şimdi bunda bozulacak dediğiniz konular onun nazik yüreğini yaralayabilir. O size bütün kalbini olanca saflığıyla açacaktır. Gereken her türlü fedakârlığı yapar ama sizden de sevginizi ona hissettirmenizi bekler. Onunla ilgilenmelisiniz, koruyup kollamalısınız. Kırılgan doğalarına uygun davranmalı ve anlayışlı hatta sabırlı olmalısınız. 

Balık burçları oldukça anlayışlı insanlardır. Sizin derdinizi kendi derdi gibi dinler ve zor günlerinizi sizinle paylaşır. Sizi yarı yolda bırakmaz. Elinden gelen ne varsa yapmaya sizi mutlu etmeye çalışır. Genellikle fedakâr davranır. Ama bazen bu durumu abartıp kendine zarar verecek duruma kadar gelebilir. Kolay unutabilir. Affedici davranır. Hatalar konusunda da son derece toleranslıdır.

Genellikle sessiz ve sakin görünürler. Öyle çok fazla konuşmaktan hoşlanmayabilir. Onlar daha çok hayaller kurmaktan hoşlanırlar. Sanatçı bir ruhları vardır. Pek çoğu muhakkak şiir, resim ya da tiyatro gibi sanatın herhangi bir dalına ilgi duyuyor olabilir. Bir balıkla birlikteyseniz onun bu yönüne de hitap etmelisiniz.

Altıncı hisleri çok gelişmiştir. Ortada garip bir durum olduğunda hemen sezinler ve tedirgin olmaya başlayabilir. 

Yalnız kalmaktan hiç hoşlanmasa bile ortada onu huzursuz edici durumlar varsa kendi dünyasına kapanmayı tercih edebilir ve sizden adım atmanızı bekleyebilir.
Balık Burcu Aşk Balık Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.