Kova Burcu Aşk

Kova Burcu Aşk
KOVA BURCU KADINI /KOVA BURCU ERKEĞİ

Bir kovayla birlikteyseniz sürpriz dolu bir aşk bekliyor olabilir sizi. Kova burçları oldukça yenilikçi, hem sürprizler yapmayı seven hem de bekleyen kimselerdir. Hiç beklemediğiniz anda beklemediğiniz bir yerde evlenme teklifi alabilirsiniz. Ya da sıra dışı bir doğum günü partisine hazırlıklı olmalısınız. Ama baş başa olmayacağınız kesin. Çünkü kova burçları çok sosyaldir. Onlar gruplar içerisinde mutlu olur, kendilerini bulurlar. Yalnız başlarına hareket etmek, vakit geçirmek onları pek memnun etmeyecektir. Ortak bir amacı olan gruplar içerisinde oldukça keyif alırlar. Sizi de bu ortamlara sokmak için uğraşabilir. Bu yüzden şayet baş başa vakit geçirmek ve yalnızlıktan hoşlanıyorsanız kova sizin için o kadar kolay bir eş olmayabilir. 

Kova burçları oldukça özgür bir doğaya sahiptirler. Öyle fazla bunaltmaya, özgürlüklerini kısıtlamaya gelmezler. Her şeyin hesabını sorayım, bakalım dün neredeymiş, yarın ne yapacakmış sorularıyla onu fazlaca bunaltabilirsiniz. 

Giyim kuşamı ya da yaşam tarzı size farklı gelebilir. Kova burçları sanki zamanın dışında gibidirler. Belki de zamanın çok ilerisinde olabilir. Ancak bunu abartırsa daha çok bir çılgın gibi görünebilir. Bu yenilikçi halleri onunla çok farklı görüşleri rahatça tartışabileceğiniz anlamına gelir. 

Kovaların da çok fazla duygusal olduğunu söyleyemeyiz. Ama size çok iyi ve arkadaşça bir beraberlik sunacaktır. Onunla keyifli vakit geçireceksiniz. Uzun uzun konuşmak, bilgi ve fikir paylaşımında bulunarak sizinle zihinsel tartışmalara girmek isteyebilir. Özellikle toplumsal meseleler Kova burçlarının konuşmaktan çok keyif aldığı konulardır.
Kova Burcu Aşk Kova Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.