Koç Burcu Aşk

Koç Burcu Aşk
KOÇ BURCU KADINI/ KOÇ BURCU ERKEĞİ

Bir Koç burcuyla birlikteyseniz öncelikli onun plansız, aklına geldiğini aklına geldiği anda yapan doğasına hazırlıklı olmalısınız. Size danışmadan pek çok karar alabilir. Hem de bunlar hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar bile olabilir. Hesap vermek, açıklama yapmak pek Koçlara göre değildir. Kendi bildiği doğruların peşinden gidip uygular. Birazcık bildiğini okur demek yanlış olmaz. 
Ayrıca her istediğinin yapılmasını istedikleri için hayır kelimesi onlarda pek etki yaratmayacaktır. İstediğini elde edene kadar devam edecektir. Ama elde ettikten sonra da ilgisini üzerinde tutmak bazen çok zor olabilir. Çünkü Koçlar için her şey çok hızlı olur. 

Enerjisi yüksektir. Yönetici gezegeni Mars hızlı harekete geçmek ve hatta sabırsızlıkla ilişkilendirilir. Bu yüzden şayet acelecilikten hoşlanmayan bir yapınız varsa birbirinize pek o kadar kolay uyum sağlayamayabilirsiniz.

Yenilikten yeni şeyler denemekten çok hoşlanırlar. Yaşadığınız olumsuz tecrübelere rağmen hep yeni şeyler yapmak, yeni yerlere giderek vakit geçirmek isteyebilir.

Özgürlüklerine düşkün olan Koç burçları ilişki içerisinde de kendine alan bırakılmasını ister. Kendine ait zamanlar, kendine ait bir oda, arkadaşlarıyla ya da yalnız başına geçirebileceği zamanlara herkesten biraz daha fazla ihtiyaç duyabilir. Yaptıkları için kimseye hesap vermek istemez. Sizin ona günün nasıl geçti sorusunu yöneltmeniz bile hesap verme olarak algılayabilir. Bu da onu sıkabilir. Ama o bunu sorabilir. Hatta sizinle ilgili her şeyi bilmek isteyebilir.
Koç Burcu Aşk Koç Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.