Boğa Burcu Aşk

Boğa Burcu Aşk
BOĞA BURCU KADINI / BOĞA BURCU ERKEĞİ

Boğa burcu seçicidir. Öyle sırf ilişki yaşamış olmak için yaşamaz. İlişkide aradığı huzur ve güvenliği yakaladıktan sonra uzun süreli bir birlikteliğe merhaba der. Fikirlerindeki olanca değişmezliği ilişkisi içinde geçerli olacaktır. Çok sebatlıdır. Ama sahip olduğu şeylere karşı olan bağı ilişkisi içinde geçerli olduğundan kıskanç bir âşık olabilir.

Kendi rahatına düşkündür. Keyfi, sefayı pek bir sever. Bu yüzden sizi de rahat ettirmek ister. Konfor onun için oldukça önemlidir. Evde ya da tercih ettiği mekânlarda rahat olmak ister. Hem konfora hem boğazına düşkünlüğü nedeniyle genellikle iyi yiyip içebileceğiniz yerlere gitmeyi sever. Ya da evde aynı şekilde geniş menüler, güzel yemekler tercih eder. Öyle geçiştirmek mesela pek Boğa burcuna göre değildir.

Yeniliklere o kadar açık olduğunu söyleyemeyiz. Genellikle denenmiş olandan yanadır. Sürprizleri çok fazla kaldıramayabilir. Bu sebeple çılgınca sürprizler yaparken temkinli olmalısınız. Eğlenmeyi sever evet ama sakin mekânları tercih edebilir.

Genellikle sakin görünür. Öyle çok fazla konuşmaktan hoşlanmaz. Ancak o iyi bir dinleyicidir. Kalbini size zor açsa bile sevdiği zaman sahiplenir. Sadakat sahibidir. Ama bazen bu sahiplenme olayını abartıp kıskançlığa dönüştürebilir. Sevgisini gösterir. Size karşı şefkatli davranır. 
Boğa Burcu Aşk Boğa Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.