Terazi Burcu Aşk

Terazi Burcu Aşk
TERAZİ BURCU KADINI / TERAZİ BURCU ERKEĞİ

Bir terazi burcuyla birlikteyseniz bir kere kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yoksa şansınız oldukça düşük. Çünkü teraziler için görsellik çok önemlidir. Neredeyse her zaman bakımlı olmalısınız. Ve tabi göze hitap ettikten sonra biraz da sohbet gerekir, değil mi? Evet teraziler entelektüeldir. Sizinle dünya barışıyla ilgili yapılabilecekleri konuşmaktan keyif alacaktır. Bundan sonra kendinizi terazinin uyum ve ahengine bırakabilirsiniz. Ama bahsetmiştik. Teraziler uyumludur ve uyumu korumak adına fazla verici olabilirler. Neredeyse her boş anında sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Genellikle sizi memnun etmeye çalışırlar. Sizin hoşlandığınız yerlere gitmek, sizin hoşlandığınız şeyleri yemek için öncelik verir. Kendi ihtiyaç ve isteklerini geri planda tutabilirler. Hatta bunu abartırsa ilişkide çok fazla sen bilirsin ve sen nasıl istersen kelimelerini duymak sizi yorabilir. Kararsız görünebilir. 

Uzlaşmacı ve uyumlu doğası olduğu için huzursuzluktan uzak durur. Çatışmayı sevmezler. Genellikle romantiktir. Ancak zaman zaman ani çıkışlarda bulunabilir. Ancak bunlar hızlı geçer. O zamanlarda ona karşı daha anlayışlı davranmalısınız. 

Görsellik onlar için önemidir. Modaya ve güzelliğe düşkün olurlar. Neredeyse her zaman bakımlı olurlar. Sizin de bakımlı olmanızı isterler. 

İlişkilere ve evliliğe çok önem verirler. Aradığı ilişkiyi bulduğunda huzurlu olacaktır. Evini yaşadığı ortamını da güzelleştirmek için olanca gücünü sarf edecektir.
Terazi Burcu Aşk Terazi Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.