Akrep Burcu Aşk

Akrep Burcu Aşk
AKREP BURCU KADINI / AKREP BURCU ERKEĞİ

Akrep burcu sahip olduğu değişik havasıyla size oldukça karizmatik gelebilir. Genellikle sessiz ve sakin görünürler. Öyle hemen her şeyi paylaşıp, kendini açan bir yapısı yoktur. Verdiği kısa cevaplar size gizemli görünmesine sebep olabilir. Genellikle sakin ve sessizdirler. Ama bu onların umursamaz olduğu anlamına gelmez. En sessiz anlarında bile içlerinde fırtınalar kopuyor olabilir.

Güven Akrepler için çok önemlidir. Kırılgan bir güven duygusu vardır. Önce sizi iyi tanımak isteyecek ve eğer size güvenirse o zaman kendini size sonuna kadar açacaktır. Ancak önceliği sizi tam anlamıyla tanımaya ve güvenmeye verecektir. Akrepler için bir şey ya siyahtır ya da beyaz. Muallakta kalan işler, yarım yamalak birliktelikler onlara göre değildir. Her şeyiyle tastamam bir beraberlik yaşamak isteyecektir.

Su grubunun taşıdığı duygusallık elbette Akreplere de bu anlamda bonkör davranmıştır. Duygularını çok yoğun yaşarlar. Tutkulu birer âşıktır onlar. Oldukça sahiplenicidir. Tabi haliyle kıskançtırlar da. Akrep burçları ihtiras sahibi oldukları için öyle çabucak vazgeçmezler. İlişkide sadıktırlar. Duygularını çok yoğun yaşarlar. Ama onlara karşı dikkatli davranmanız gerekir çünkü onlar asla unutmazlar.

Akrep burcu için sezgileri oldukça önemlidir. Bir Akreple birlikteyken öncelikle bunu kabul etmelisiniz. Zaman zaman yapmak istemediği ya da kabullenmediği fikirlerin size mantıklı bir açıklamasını sunmak yerine içime sinmiyor demekle yetinecektir. Çünkü onlar çoğu zaman sezgileriyle hareket ederler ve bu işe yarar. Genellikle aldıkları karar doğru olur. Bu yüzden mantık insanıysanız onun bu davranışları size ilk zamanlar garip gelebilir.
Akrep Burcu Aşk Akrep Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.