4 Temmuz Yengeç burcunda Yeni Ay

4 Temmuz Yeni Ay
Bir süredir hem belirsizlikler yaşıyor olmamız hem de enerjimizin düşük olması sebebiyle yönümüzü tayin edemedik. Her defasında bir karar almaya çalıştık belki ama pek başarılı olduğumuz söylenemez. Mars’ın normal hareketine başlamasıyla birlikte enerjimiz yavaş yavaş normale dönüyor. Hemen peşinden 4 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ay olacak. Her yeni Ay’da olduğu gibi bu yeni Ay’da önümüzdeki 28 gün için bize yepyeni konu başlıkları açacak.

Bu 28 günlük dönem içerisinde ev, aile, aile büyükleri, yuva kurma, taşınma, tadilat, mülk alım, satım, kiralama gibi konular hayatlarımızı daha fazla meşgul edecek. 

Evimizin, ailemizin ihtiyaçlarıyla daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz. Sofralar hazırlayıp yakınlarımızı davet etmek daha fazla keyif verebilir. Ailemizde özellikle anne veya anne yerine koyduğumuz kişilere daha bağlı ve düşkün davranabiliriz. 

Ev, dekorasyon, yemek, mutfak ile ilgili blog, sayfa ya da web sitesi açmak için uygun bir zaman. 

Yeni ay esnasında yükselen derecesinde bulunan Terazi burcu ilişkiler, evlilik, ortak işler, projeler, estetik, moda, güzellik ve sanat ile ilgili konuların da bu ayın konularından olduğuna işaret ediyor. 

Manevi yönümüz ve sezgilerimizin oldukça güçlü.  Ancak daha hassas ve alıngan olmaya yatkınız. Derin duygular ve duygusallık yaşamak mümkün. Bana zarar verecekler düşüncesiyle kendi kabuğumuza çekilip kendimizi kapatabiliriz. 

Geçmişe daha fazla özlem duymak, geçmişten bahsetmek istemek hep yeni ayın etkilerinden. 

Geçmişte kapanmış konularla ilgili duyumlar alabiliriz. Ancak her duyduğunuza aslını astarını araştırıp soruşturmadan inanmayın. 

Daha kuşkucu olabilir, kıskanç davranabiliriz. Duyguları abartıp geçmiş hataları ortaya dökmek zorlayıcı olmaktan öte yıkım da getirebilir. Şansınızı zorlarken dikkatli davranın. 

Özellikle bu dönemde intikam duygusundan kurtulmanızı öneririm. Kimsenin sadece canı yansın diye uğraşmayın. Aksine bu dönemde daha esnek düşünerek olayları geniş bir pencereden bakarak anlayışla değerlendirmek uyum ve dengeyi yakalamak daha akıllıca olacaktır. 

Beklenti içerisinde olduğunuz konularla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kendinize bir vazife yüklenmiş ve onu yapmak zorundaymış gibi hissederek o yolda ilerleme arzumuz daha yoğun olabilir Ancak Yeni Ay’ın Neptün gezegeniyle olan etkileşimi gerçekleri görmede ve yorumlamakta zorlanabileceğimizi gösteriyor. 

Özellikle başarı elde etmek için uğraş verenler, çalışanlar için bu dönemde başarıyı yakalamak kolay. Başarıların uzun ömürlü olması açısından yakaladığımız avantajları çabucak değerlendirmemiz oldukça önemli. 

Görme sorunlarına, mide, sindirim sistemi, akciğer ve göğüs ile ilgili hastalıklara karşı dikkat. Özellikle bu bölgelerde hassasiyeti olanlar kendini daha fazla dikkat etmeli.
4 Temmuz Yengeç burcunda Yeni Ay 4 Temmuz Yengeç burcunda Yeni Ay Reviewed by sedaefe on Haziran 29, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.