2 Ağustos Aslan burcunda Yeni ay

2 Ağustos Aslan burcunda Yeni Ay
Her zaman bahsettiğim gibi Yeni Ay’ın doğduğu burca bakarak takip eden 28 günlük dönemdeki gündemimizi anlayabiliriz. Bu defa ay Aslan burcunda doğuyor. Bizler zaten bireyliğimizi geliştirmek için kimliğimizi olduğu gibi ortaya koymalı ve hayatta ki varlığımıza bir anlam kazandırmaya çalışmalıyız. Bu ay şartlar bu konuda harekete geçmek için bizleri daha fazla zorlayabilir. Kendi önemimizi, aslında ne kadar da değerli olduğumuzu anlayabilmek için öne çıkmamız gerekebilir. Belirli riskler alarak daha fazla göz önünde olmak bizi başarıya götürebilir. Ancak bunu yaparken güvenli alanımızdan çıkmak gözümüzü korkutmasın. Bu ay, eleştirilmekten, küçük düşmekten her zamankinden daha fazla korkabiliriz. Bu yüzden de kendi içimize kapanma arzumuz artabilir. Ancak gökyüzündeki işaretler bizlere kendini çok abartmadan, kibre kapılmadan, ufak riskleri ve benliğimize gelecek eleştirilerin moralimizi bozmasına müsaade etmeden yolumuzda kararlılıkla ilerlememizi söylüyor. Hem milletçe hem de bireysel olarak oldukça zorlu bir süreçten geçiyoruz. Çok uzun zamandır gökyüzü bizlere eskimiş, yıpranmış olanı hayatımızdan çıkartmamız gerektiği konusunda uyarıyor. Bunu henüz başaramayanlar özellikle bu dönem içerisinde daha fazla stres yaşıyor. Olaylara daha büyük bir çerçeveden bakmak bizim için bu ay daha kolay. Bunu başarmamız gerekir. Daha esnek düşünebilmeli ve katı fikirlere kapılmamalıyız. 

Bu ay hayatımızda hangi alanlarda etkileneceğimize bakacak olursak; geçmişte bir türlü almaya cesaret edemediğimiz sorumluluklar yeniden kapımızı çalabilir. Hatta bize iyice baskı kurabilir. Çünkü gökyüzü bize artık bazı konuların sonunun geldiğini ve kapanması gerektiğini işaret ediyor. 

Özellikle yurt dışı ile ilgili planları olanlar, yurt dışı bağlantılı işleri olanlar, ticaret yapanlar, yayıncılık, eğitim alanında, internet ve medya le ilgili konulardaki planları tekrar gözden geçirme söz konusu olabilir. Ancak bu bahsettiğim alanlarda olayları belirli bir yere kadar getirip sonrasında pes etmek te bir çözüm olmayacaktır. Devam ettirmek gerekiyor. Yine bu ay kredi, borç, alacak tahsilatı, ortak gelirler, kazançlar ile ilgili konularda önemli olacağa benziyor. Yine geçtiğimiz ay olduğu gibi ev, aile, taşınma, vatan ile ilgili konularda oldukça önemli olacak. Fedakârlık konusunda dikkatli davranmanızı tavsiye ederim. Her şey kararında güzel. Başkaları için kendimizi kurban etmekte doğru bir seçim olmayacaktır.
2 Ağustos Aslan burcunda Yeni ay 2 Ağustos Aslan burcunda Yeni ay Reviewed by sedaefe on Temmuz 28, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.