Yay Burcu Aşk

Yay Burcu Aşk
YAY BURCU KADINI / YAY BURCU ERKEĞİ

Bir yay burcuyla beraberseniz çok eğleneceğiniz kesin. Onlar hep yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek isterler. Özgürlük Yay burçları için oldukça mühimdir. Özgür hissetmedikleri zaman huzursuz olurlar. Onlara neyi nasıl yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman hayata karşı olan sevincini elinden alır onları mutsuz edebilirsiniz. Onlara kendine ait alanlar ve zamanlar bırakmalısınız. İkinci buluşmaya kadar size anlatacak pek çok şey yaşayacaklardır. Genellikle kolay adapte olurlar. Ancak kendileri gibi davranamadıkları ortamlarda sıkılırlar.

Enerjileri genellikle yüksektir. Sizin de ayak uydurmanız gerekecektir. Onlarla bol bol gezersiniz. Leyleği havada görmek tabiri neredeyse tüm yaylar için geçerli gibidir. Evde durmak istemezler. Öyle çok pahalı lüks yerler olması da gerekmez. Yeni şeyler görmeli, yeni insanlar tanımalı ve yeni şeyler öğrenebileceği her yer onları mutlu eder.

Hayata pozitif yönden bakarlar. Yaptıkları işlere heyecan katarlar. Her şeyi bir an da olsun bitsin ister ve acele ederler. Onlar için bir şey yapılacaksa hemen yapılmalıdır. Beklemeyi sevmezler. İlişkide de ona göre davranıp elinizi çabuk tutmalısınız. Beklemek, uzayan işler pek yaylara göre değildir.

İçlerinden geldiği gibi yaşamayı seven yaylar içlerinden geldiği gibi konuşmaktan hoşlanırlar. Hal böyle olunca düşünmeden söyleyebilecekleri sözcükler sizi biraz kırabilir. Ama aynı şey samimi duygular için de geçerli size olan duygularını saklama gereği duymayacak kalbini size açacaktır. Sizinle uzun sohbetler yapmaktan büyük keyif alacaktır.
Yay Burcu Aşk Yay Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.