İkizler Burcu Aşk

İkizler Burcu Aşk
İKİZLER BURCU KADINI / İKİZLER BURCU ERKEĞİ

Unutmamak gereken en önemli şey ikizlerin meraklı olduğu gerçeğidir. Sizinle ilgili her şeyi bilmek isteyeceklerdir. Karşı cinsin neşeli, sosyal ve hareketli olmasını bekleyecektir. Durağanlık ikizler burcuna hiç uymayan bir kelimedir. Dışarıda olmayı, gezmeyi, tozmayı severler. Sizinle sohbet etmekten çok hoşlanacaklardır. Ama onlar sizi dinlemektense kendileri konuşmaktan daha fazla keyif alacaklardır. Daha yeni tanışmış bile olsanız insanlar sizin çok uzun zamandır birbiriniz tanıdığını düşünebilir. Zaten meraklı yapısı sayesinde sizinle ilgili her şeyi çabucak öğrenmiş olacaktır. İletişim kurmak, iletişimde olmak ikizler burcu için asla vazgeçemeyeceği bir durumdur.

Hayatında farklı ve yeni şeylerin olması, hareketi çok fazla severler. Zihinleri zaten kımıl kımıl olduğu için yerinde duramaz görünebilirler. Olayları, olanları çok fazla detaylandırmak, derinine inerek düşünmek ikizlerin hareketli doğasına göre değildir. Sabırsızdır. Tartışmalardan sonra size zaman tanımak ya da nerede hata yaptığını düşünmek yerine sizi sürekli arayıp veya mesaj atıp durabilir.

Çocuk ruhuna sahiptir. Bu yüzden onunla birlikteyken çok eğlenirsiniz. Renkli kişiliğiyle size öyle hoş vakit geçirtir ki yanında zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebilirsiniz. Yeni yerlere gitmek kalabalıklara karışmayı severler. Sıradan, monoton şeyler enerjik yapılarına göre olmadığı için sıkılırlar.

Kendisi sosyaldir. Arkadaş canlısıdır. Hem sizi yeni ortamlara sokar hem de sizin arkadaş çevrenize kolayca uyum sağlar. 
İkizler Burcu Aşk İkizler Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.