Oğlak Burcu Aşk

Oğlak Burcu Aşk
OĞLAK BURCU KADINI / OĞLAK BURCU ERKEĞİ

Bir oğlak burcuyla birlikteyseniz öyle çok fazla romantizm ve duygu aramıyorsunuz demektir. Oğlak burçları son derece ayağı yere basan, kurallara bağlı ve mantık odaklı insanlardır. Duyguları biraz daha geri planda tutarlar. Öncelikleri her zaman mantık olacaktır. Şayet bir Oğlak’la beraberseniz size ilişkinin olurunu olmazını söylemekte çekince duymayacaktır. Ve ilişkinin sorumluluğunu alıp yürütme konusunda sınır tanımayacaktır. Oldukça sorumluluk sahibi olurlar. Hatta zaman zaman bunu abartabilirler de. Sadakat sahibi ve güvenilirdir. Öyle akıllarına eseni yapmaktan ve sizin de bu şekilde davranmanızdan çok hoşlanmayabilir. Öyle çılgın sürprizler yapmak ya da beklemek için o kadar da uygun olmayabilir. 

Hayata bakış açıları gerçekçidir. İşini şansa bırakmak pek oğlak burcuna göre değildir. Çevrede gelişen olayları ve ilişkisini kontrol altında tutmak isteyebilir. Geleceğe güvenle ve kararlılıkla bakmak ister. Belirsiz işlerden hoşlanmaz. 

Genellikle ciddi görünümlüdür. Sadelikten hoşlanırlar. Saygınlık kazanmak, saygın olmak bir oğlak burcu için vazgeçilmezdir demek yanlış olmayacaktır. Bu yüzden de iş hayatına ve çalışmaya çok önem verir. Hatta evde der çalışacağım ya da iş yerinde mesaiye kalacağım sözlerine alışık olmalısınız. Gerektiğinde kişisel işlerini sizin üzerinizde tutabileceğini kabul etmelisiniz. Ancak ilişkisine de sadık olacağı için ondan endişe etmenize gerek yoktur.

İlişkinizde yaşadığınız problemler karşısında sessizliğini korumayı ve durumu idare etmeyi kolay bir şekilde yapacaktır.
Oğlak Burcu Aşk Oğlak Burcu Aşk Reviewed by sedaefe on Şubat 26, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.